Hyggelig omtale

Vi vil takke for en flott opptreden av Hanne Sørvaag. Hun var utrolig flink til å kommunisere med publikum, og hun brukte temaet vårt som var “Passion in Life” på en glimrende måte. Dette ble prikken over i`en på arrangementet vårt!

Hun var en naturlig og jordnær dame, og alle vi som var i kontakt med henne fikk utrolig godt inntrykk av henne.

Helga Hus, Fugro Survey AS
En flott artist som har spilt i konserthuset mange ganger, og mange ulike sammenhenger. Enten det er tett på publikum som under foajekonserter, eller større konserter, events og konferanser leverer Hanne alltid. Det musikaske er bunnsolid, og som formidler gir hun av seg selv og sprer smil og glede
Grete Straume, Stavanger Konserthus
Musik är kärlek – kärlek är musik. Hanne Sorvaag har naturligtvis allt detta i sig samt väldigt mycket mer. Hanne har med åren blivit en kär och mycket nära vän till mig. Vår vänskap är stark. Jag brukar ibland skämtsamt referera till Hanne som min »lillasyster« och i mångt och mycket så har hon blivit precis det – min norska lillasyster från Stavanger med sin mysiga lägenhet i Vasastan, Stockholm. Hanne med den vackra själen. Hanne som alltid bryr sig om. Hanne som sprider kärlek.

Från mig samt dina vänner och kollegor på Universal Music Publishing – tack för din musik och tack för allt så här långt! Onwards and upwards!

Pelle Lidell, European A&R Executive Universal Music Publishing UK

ref8
Aftenbladet

ref_
Rogalands Avis

ref5
Roskilde Avis