Det er så nydelig å se folk som vil noe her i verden.

Og da helst noe som jeg mener bidrar til å gjøre verden bedre. 

«Be the change you want to see in the world» er jo ikke akkurat så bra om den forandringen du ønsker å se er et tydeligere raseskille, innskrenkede menneskerettingheter og mer kommersiell utnyttelse av naturens ressurser.

Ikke sant? 

Jeg bare digger å se noen som virkelig gjør noe, for seg selv som en del av menneskeheten, men de med det sterkeste engasjementet i dag, de gjør det for noe større enn seg selv. 

For jorda, som er hjemmet vårt. 

For de dyrene vi deler den med. 

For de som kommer etter oss. 

Og det er det beste jeg vet. 

Jeg elsker å være sammen med folk som roper til radioen hvis noen har sagt noe der som er helt imot det de tror på. 

Jeg syns det er helt fantastisk å snakke med noen som stadig sitter og grubler på hvordan vi skal redde verden. Og setter prosjekt ut i verden for å prøve på nettopp det. 

Jeg syns ikke det er så veldig gøy å bli informert om hvordan det står til alltid, om alt vi har ødelagt i naturen allerede, eller om hvordan det faktisk står til noen steder i verden, men det er så godt å være med noen som faktisk bryr seg om det, og forteller andre om det. 

Jeg smelter fullstendig hvis jeg er i selskap med noen som er enda mer radikal enn meg. 

Hvis noen står ved siden av meg, og jeg for en gangs skyld får oppleve at det ikke er jeg som er årsaken til disse rare ansiktsuttrykkene folk kan få når du er litt «upassende» eller litt «for mye» i forhold til normalen.

Det er bare så fint å føle at man er sammen om noe. Det er så fint å føle at det er andre der ute som er villige til å skape reaksjoner for en sak, og ikke bare prøver å passe inn i. 

Generelt er det en veldig god egenskap å bry seg om noe utover seg selv.

Og for de som har tatt innover seg at vi er ett med andre mennesker, dyr og natur, så er det også å ta vare på seg selv.

Til alle dere med sånn engasjement der ute: Jeg håper jeg kan være rundt dere mye mer, jeg elsker dere!

 

 

Legg gjerne igjen en tilbakemelding 🙂

Kommentarer