Jeg har akkurat inngått et nytt samarbeid med «Diggbox» og jeg har samlet mine favoritter, her får du både oppskrift og ingredienser til en herlig middag, og te, snacks, sjokolade, pålegg og knekkebrød. 

Jeg har hatt en helt fantastisk tid med å smake meg frem til det beste og mest smakfulle jeg kunne finne av plantebasert mat og gode greier som er en god blanding av økologisk, fair-trade, raw, og hele boksen kan også fåes i glutenfri variant. 

Enten du er veganer, eller vil prøve å spise mer plantebasert, eller bare har lyst å smake på det vi veganere driver å messer om, at du ikke trenger å kompromisse på smak for å spise mer med omtanke for deg selv, dyr og kloden. 

Jeg tror på å være en del av løsningen, og jeg tror at vi med våre daglige valg kan gjøre noe med utfordingene vi står ovenfor i verden i dag. 

Jeg tror på å skape noe der et godt alternativ mangler, for at vi alle kan ta gjennomtenkte og gode valg, som ikke blir for kompliserte å få til. 

Jeg tror at noen må gjøre noe. Og noen, det er du og jeg. 

Og jeg tror at du kommer til å digge min diggbox!

IMG_4525

Legg gjerne igjen en tilbakemelding 🙂

Kommentarer